Cum se castiga bani cu PTC?-(click-uri pe reclame).



  In acest articol vreau sa v-a prezint cum puteti face bani din PTC.
Bun,nu va asteptati sa va imbogatiti peste noapte dar cu putina perseverenta si putina daruinta veti reusi sa face-ti un ban in plus lucrand 2 ore pe zi in fata calculatorului. Ganditi-va,asa cum aveti placere sa stati pe un joc in fiecare zi o ora,doua pe google,mesenger sau altele asa pute-ti sta putin timp si pentru aceasta munca,in plus iti va aduce un ban in plus fara nici o investitie.Multe persoane aplica la acest job,si foarte putine merg in continuare,renunta din cauza plictiselii probabil, sau a altor motive.

Deci incepem;
In primul rand ce inseamna PTC?
PTC este prescurtarea in limba engleza de la Paid To Click si inseamna platit pentru a da click. Un PTC este un site care te plateste sa vizitezi niste linkuri timp de cateva secunde. Pentru fiecare link pe care il vizitezi, primesti intre 0,001 si 1,5 centi .Unele site-uri te pot plati mai mult sau mai putin in functie de contractul de publicitate cu angajatorul.

Cum face rost un site respectiv de publicitate, si de ce tocmai dumneavoastra sunte-ti platit sa faceti click pe reclame?
Bine,la inceput poate sunteti un pic confuzi in acest sens,insa va pot explica ce si cum.
Ganditiva,ca aveti o afacere de orice gen si ati dori sa va faceti cunoscut(a) .
Cum ati proceda? -Eu unul as plati acestor site-uri sa ma promoveze. Sa spunem ca eu le platesc 1$ pentru o reclama oarecare ,ei posteaza pe site reclama mea , d-vstra si alte n...persoane dau click pe ele.Dau un numar de 50 de reclame sa zicem pe zi la 0,50 centi,care intra in contul d-vstra facand click pe ele si 0,50 centi raman site-ului care m-a promovat,vorba vine - 'sa manace si ei nu'? In felul acesta imi fac si eu afacerea cunoscuta,castiga-ti si d-vstra,castiga si site-ul respectiv.Aceasta metoda functioneaza de mult timp,inclusiv la noi.
 Multe persoane sunt reticiente in privinta acestui tip de job,asta ne face diferiti fata de restul Europei,dar pana la urma tot vorba romanului 'daca este gratis ce pierd'? Nimic,din contra castig experienta.

Care sunt aceste site-uri? 
Aveti aici o lista a acestor site-uri cu care colabaoram in prezent.Bineinteles,daca va inscrieti pe mai multe aveti mai multe sanse de castig,ganditiva o suma de la unul,alta de la altul ....si tot asa.Eu unul  lucrez cu minim 10 site-uri pe zi si imi ocupa cam 1 ora pe zi (fiecare) facand click-uri pe reclamele care ni le pun la dispozitie.Castigurile acumulate pe zi sunt variate,in functie de ce va voi arata mai jos.
1.NEOBUX                                          6.CLIXSENSE
2.PROBUX                                        7.GETSOMEBUX
3.BUXSENSE                                    8.THE BUX
4.SMARTCLICK (site romanesc)      9.EUROPINATA
5.TALEBUX                                      10.CLICKFAIR
                                     





Cum utilizez aceste site-uri?
In primul rand va trebui sa faceti cont pe paypal sau payza.Aceste conturi sunt gratuite si va ajuta sa primiti banii castigati.Suma minima de retragere in paypal este intre 2 si 10 $ in functie de site.
PayPal si Payza sunt doua sisteme de plata online prin care poti efectua rapid si in siguranta, plati si transferuri de bani pe internet. Banii din aceste conturi ii poti retrage in contul tau bancar sau direct pe card. Deschiderea unui cont la PayPal sau Payza este gratuita si dureaza cateva minute.
Acum totul este simplu,va inregistrati pe site si incepeti sa castigati.Reclamele vin odata pe zi la o anumita ora,depinde cum este serverul setat.IMPORTANT,PENTRU A LE DESCOPERI APASATI BUTONUL View Advertisements ,pe care il gasiti pe fiecare din aceste siteuri.Daca nu sunteti acasa stati linistit,aceste reclame nu dispar si se reactualizeaza in fiecare zi.

ATENTIE -Pot sa am mai multe conturi?
Nu. Nu este voie sa detii mai multe conturi.
Nu este voie sa,se inregistreze mai multe persoane in casa sau pe acelasi ip.
Daca ai pierdut datele de logare, poti cere sa fie trimise pe adresa ta de e-mail. Cu siguranta vei fi prins daca deschizi mai multe conturi. 

Metode de a face bani!
Deci bine,vati facut cont cum vam explicat mai sus,click pe reclame ....etc. Aceasta este decat o modalitate de a face bani cu aceste site-uri. Mai sunt 2 modalitati,sa gasesti referali directi,sau referali inchiriati.
Ce sunt referalii directi? Referalii directi sunt persoanele aduse de tine pe aceste site-uri prin diferite moduri (asa cum procedez eu,va arat ca se merita),si se inscriu sub numele d-vstra. Ei castiga partea lor asa cum vam explicat mai sus si noua ne intra in cont 0.005 centi click sau mai mult in functie de planul ales pe site.
Ce sunt referalii inchiriati? Odata ce ati facut ceva bani in cont,poti opta sa inchiriezi referali. Cu acestia se procedeaza ca si cu cei directi,numai ca platesti pentru ei.
De ce platesti pentru ei? Aceasta metoda se foloseste in criza de referali directi in caz ca nu-i gasiti si va aduce un ban in plus.Banii adusi de ei ,cu banii care-i castigati d-vstra facand clickuri pe reclame,se inmultesc, si asa reusiti sa castigati mai repede o suma mai frumusica. Bineinteles, puteti opta pentru referali inchiriati,nu este obligatoriu.Un referal costa intre 0,20 si 0,50de centi. Numarul minim de referali ce pot fi inchiriati sunt 3, iar maximul 100. Referali se gasesc sub forma de "pachete" a cate  3, 10, 20, 30, 40, 50, 70 si 100.

1.NEOBUX                                        6.CLIXSENSE
2.PROBUX                                        7.GETSOMEBUX
3.BUXSENSE                                    8.THE BUX
4.SMARTCLICK (site romanesc)      9.EUROPINATA
5.TALEBUX                                      10.CLICKFAIR
                                     

Inregistrarea dumneavoastra pe numele meu de referer, va va ajuta pentru a primi mai multe raspunsuri la intrebarile d-vstra din partea mea.Asta numesc eu echipa. Acesta este castigul meu pentru ajutorul oferit. Dupa 15 zile si dumneavoastra va puteti construi echipa dumneavoastra online,dar despre asta vom explica in viitor.
 Deci cam asta este totul,mai gasiti si alte informatii ,sau va puteti documenta pe respectivele site-uri,daca aveti nelamuriri,intrebari imi puteti lasa mai jos in casuta de comentarii.

Ps. Daca nu aveti cunostinte minime de limba engleza, puteti descarca browserul Google Chrome in limba romana, si  folositi bara de instrumente traducere. In acest fel va puteti descurca fara sa cititi in limba engleza.
Calcul matematic de castig In primele zile veti observa; castigurile nu sunt mari,insa va fac un calcul matematic pentru convingerea dumneavoastra 0,005 inmultit  25 de reclame,minim pe zi egal 0,125 centi pe zi inmultit cu 30 de zile egal 3,75 $ lunar .La prima vedere nu inseamna nimic,dar 3,75 inmultit cu 10 siteuri egal 37,5 $. 
Acum 37,5 de dolari inmultit cu 3,34 ron egal 125,25 ron .Dar asta este un minim de calcul la maxim 2 ore lucrate .Acum ganditiva daca ati mai avea inca 10 persoane in sistem (adica sa se inscrie sub numele dumneavoastra de referer, asa cum vati inscris d-vstra sub numele meu) si ati castiga jumatate din ce vam calculat mai sus 63 ron (deoarece un referal care se inscrie sub numele dumneavoastra, el castiga ce castigati si d-vstra in momentul de fata,iar siteul respectiv va da jumatate din contravaloarea click-urilor lui ,asta pentru ca lati adus in sistem) Deci 63 inmultit cu 10 egal 630+125=755 ron  pe care-i puteti castiga lunar,dar pentru asta va trebui sa incercati sa lucrati pe toate siteurile care vi leam listat.
INTOTDEAUNA IMI SELECTEZ REFERALII.

Sunteti inca nelamurit(a)? Cititi cu atentie cele prezentate mai sus,sau imi trimiteti intrebarile d-vstra la adresa mea de email sau lasati un comentariu in casuta de mai jos.

114 comentarii:

  1. buna! ai idee ce se intampla cu site-urile global-profits si diesel-clix? fiindca la mine nu merg de ieri ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai aici site-urile care platesc sigur !

      http://banidinptc.cabanova.com/

      Ștergere
    2. AnuntulZ , Publica anunturi Gratuit www.AnuntulZ.ro

      Ștergere
    3. AnuntulZ , Publica anunturi Gratuit www.AnuntulZ.ro

      Ștergere
  2. nu stiu eu nu am probleme se mai intampla din ce stiu dar vreo 2-3 ore,dupa care isi revin,probabil fac update-uri.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa inteleg ca siteurile pe care le-ai sters in lista de mai sus sunt spam?

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu sigur daca sunt scamuri dar astept o plata de la ei in paypal de 3 saptamani si nu mi-au facut-o,le-am sters deoarece nu vreau sa induc referalii in eroare,oricum astea au fost plusuri.

    RăspundețiȘtergere
  5. ok..vroiam sa stiu sa nu stau si eu degeaba pe ele.merci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici ai site-urile cele mai de incredere, care platesc sigur !! am cont pe toate si lucrez cu ele constant !

      http://banidinptc.cabanova.com/

      Ștergere
  6. ai mai primit plata de la siteurile alea pe care le-ai sters?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu dar o sa scriu un articol in cum poti folosi acei bani si ce avantaje iti pot aduce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.viespar.ro/?reff=9dea1600fcf4f4c978cb9d13b7ec458a

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. cum poti face bani de acasa !!! PTC

      http://banidinptc.cabanova.com/

      Ștergere
  9. Si aici gasiti cateva metode bune de a face bani http://adf.ly/4241524/www.job-parttimee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut ! Ar trebui sa stergi din lista si site-ul Getsomebux pentru ca spun ca nu platesc ....

    Extras din FAQ lor : "How does it work?

    You simply click and watch ads from other members and earn money. You can use this money after that to advertise with us. You simply get visitors to your site. It is an easy and good way to promote your site for free!

    How do i get paid?

    We do not pay our members. This is a free traffic exchange.

    Is this a ptc site?

    No it is not. This is a traffic exchange."

    PS: Mi-am facut cont cu referalul tau (username ReK1Nu )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am primit plata de la getsomebux,vezi link-ul dovezi plata

      Ștergere
    2. Site-uri PTC de incredere care paltesc sigur, am cont pe toate si lucrez constant cu ele !

      http://banidinptc.cabanova.com/

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  11. Eu am castigat bani dand click pe newslettere trimise de maildirect. In dou saptamani am ajuns la 35 dolari.
    Pentru inscriere accesati linkul:
    http://www.maildirect.ro/inregistrare/24e427d2d1b4aa0d09a2157bb9fe1bdd

    RăspundețiȘtergere
  12. Incerc mini afaceri pe internet de mult timp. Munca din fata calculatrorului pare usoara.. dar nu este. Munceste acasa

    RăspundețiȘtergere
  13. Vrei sa castigi bani intr-un mod simplu,de acasa? Daca da inscrie-te in echipa mea http://bit.ly/16QPWh0
    Primesti la inscriere 6$. Tot ce trebuie sa faci e sa iti citesti e-mail-urile trimise de la diverse companii de publicitate. Nu trebuie sa investesti nimic,intra si convinge-te!
    http://bit.ly/16QPWh0

    RăspundețiȘtergere
  14. Iti pot garanta un site serios, intra aici http://www.maildirect.ro/inregistrare/9b58aec830b2d2afb39876c628e0d153 pe link inscrie-te si beneficiaza si de cei 6 dolari pe care ti-i da de la inceput !

    RăspundețiȘtergere
  15. Un site unde ca membru standard reclamele valoreaza0.02$ iar cu upgrade 0.10$ si suma minima de retragere este 2$ http://www.quickbux.net/?ref=bambarec

    RăspundețiȘtergere
  16. NOU!
    Daca vrei sa castigi niste bani in plus?
    Nimic mai simplu.Poti sa te inscrii
    folosind linkul acesta:
    http://www.onlineincomebux.com/?ref=fany22
    RETINE:nu te costa nimic altceva decat cateva minute in fata calculatorului! +Bonus:5$ la inregistrare!
    MULT SUCCES!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://banidinptc.cabanova.com/

      Ștergere
    2. cind face plat [m-am inscris]mersi

      Ștergere
    3. lasa-mi un mesaj la adresa de email babata.gabriel@yahoo.com si iti voi da toate detaliile necesare in legatura cu aceste site-uri. Te asigur ca aceste siter platesc si sunt de incredere. Mult succes!

      Ștergere
  17. Daca ai un cont Paypal sau Payza nu rata acest
    program fabulos si foarte simplu.
    FeederMatrix te plateste imediat direct in contul tau.
    Ia o decizie inteleapta ACUM!
    DOAR 1.75 dolari pentru a te inscrie !
    http://www.feedermatrix.com/?ref=fany22

    RETINETI: Este cea mai sigura matrice fortata(4x4) si cu toate ca este o matrice pe mai multe nivele, nu are nici o legatura cu afaceri gen CARITAS-piramidale!!!...si inainte de a lua decizia de a va inscrie,documentati-va, pentru ca, cei care se vor inscrie(FREE) fara sa mearga mai departe(prin upgrade) vor fi stersi in 3zile din baza de date!

    RăspundețiȘtergere
  18. reclamele astea apar pe orice site ai intra sau trebuie sa intrii pe siteurile lor ca sa accesezi reclamele?

    RăspundețiȘtergere
  19. buna sunt noua si vreau sa ma inscriu in linkuri dar am nevoie de referrer
    cum procedez

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intra pe acest blog si ai toate site-urile care platesc cu adevarat, sunt cele mai bune si de incredere, eu am cont pe toate si lucrez cu ele zi de zi !

      http://banidinptc.cabanova.com/

      Ștergere
  20. http://www.neobux.com/?r=dannyelu poti da click si te inregistrezi :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu pe astea 2 pagini stau si castig aproximativ in fiecare luna intre 40-50$ de la amandoua, http://www.probux.com/?r=dannyelu si http://www.neobux.com/?r=dannyelu platesc amandoua garantat. succes :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Fă bani de acasă!
    Înscrie-te pe cel mai profitabil PTC: probux.com/?r=stefyazzurro !
    Cel mai bun site pentru 2014: wad.ojooo.com/register.php?ref=aureliandobre !
    Vezi cele mai bune site-uri PTC: top3ptc2013.wordpress.com !

    RăspundețiȘtergere
  23. Cu NEOBUX si PROBUX eu lunar scot 20-25€, si sunt user nou, am 4 luni, vad ca cu timpul incep sa castig mai mult, pt cei interesati si vor sa mai castige un ban pe langa salariu pot proba: http://castiga-bani-vizualizand-anunturi.blogspot.com.es/ si http://castiga-bani-vizualizand-reclame.blogspot.com.es/ pe astea 2 sunt inregistrat si pe langa serviciu imi dedic 10 min pe zi, la sfarsitul lunii mai castig ceva, totul depinde de rabdare, cu rabdare castigi :D

    RăspundețiȘtergere
  24. Un site bun unde se castiga 0.25 $ pentru 3 click-uri la aceasi reclama si primesti cam 15-20 reclame pe zi, plus 10 % din castigul referrarilor. Eu zic ca se merita incercat.
    Primesti 6 $ bonus la inscriere, foloseste link-ul meu pentru inscriere si mai primesti un bonus.

    http://www.maildirect.ro/inregistrare/08bf5b5b46ee65781ec26a6e31a4f7bd

    RăspundețiȘtergere
  25. Mai jos aveti 3 site-uri PTC (paid to click) care va vor plati 100%. Mult succes!
    http://www.clixsense.com/?r=6320482&s=102

    http://www.neobux.com/?r=BabataGabriel

    http://dollarsincome.com/-396657.htm

    RăspundețiȘtergere
  26. Castigi simplu si usor cu doar 5 minute pe zi http://www.probux.com/?r=florin0325

    RăspundețiȘtergere
  27. Unul din cele mai in top site in ceea ce priveste plati efectuate este aceasta.
    Am fost platit de mai multe ori.Stiu un baiat din Belgia care scoate cu acest program peste 1000 $ lunar.
    http://wad.ojooo.com/register.php?ref=relu27

    RăspundețiȘtergere
  28. http://dollarsincome.com/-422649.htm
    aici am facut 16 usa in 5 zile din joburi si clickuri, fara referali.

    RăspundețiȘtergere
  29. http://PayConsole.com/?invite=10316
    Daca vrei sa afli cum sa cistigi.
    Apasa fuga pina nu e tirziu,pina cind sunt locuri pentru a face bani multi.

    RăspundețiȘtergere
  30. CASTIGI bani lucrand acasa: 200-300$ pe luna! [au fost zvonuri acum multi zic ca e un site serios si de viitor ]
    Rezolvi task-uri (in general trebuie sa afli pozitia unui site in Google, sa dai Like de pe contul tau de Facebook sau Google+ la un produs);
    castigi 10-15 centi pentru un task care iti ia 2-3 minute.
    Poti sa aduci prieteni care sa se inscrie pe site cu ajutorul unui link de referer si castigi 0.25centi pentru fiecare task rezolvat de ei.
    Daca ai 200 de referali, poti castiga 300$/luna (daca referalii tai rezolva 20 task-uri pe zi) + ceea ce castigi tu din task-urile rezolvate.

    Posteaza in Forumuri, pe Facebook, in site-uri cu anunturi, pe bloguri sau site-uri ale ziarelor (in comments, la articole) un link
    (cu un cod al tau) catre Viespar.ro prin care si altii sa se inscrie pentru a castiga din task-uri si referali.
    daca esti nedumerit inca gasesti raspunsuri aici --- https://www.facebook.com/photo.php?fbid=454897457953611&set=o.372040759552691&type=1&theater
    din banii castigati platesti automat cand depui cerere pt retragere aproximativ 17 la suta impozit la stat iar diferenta o primiti dumneavoastra

    Te-am convins? Atunci click aici:http://www.viespar.ro/?reff=5817d133462fcb6722c29c44b3d4e688
    daca nu merge din site dati copy apoi paste in casuta pentru http succes si va invit si astept in echipa mea sa fim cat mai puternici :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Daca vrei sa castigi niste bani in plus?
    Nimic mai simplu.Poti sa te inscrii
    folosind linkul acesta:http://www.maildirect.ro/inregistrare/7cc39daf496ef206bb0fe7a7be6560d9 RETINE:nu te costa nimic altceva decat cateva minute in fata calculatorului!

    RăspundețiȘtergere
  32. Va prezint aici ultimele site-uri PTC pe care m-am inscris relativ recent. Toate sunt foarte bune si platesc, asa ca tot ce trebuie sa faceti voi este sa va inscrieti pe cat mai multe pentru a va sporii castigurile. Asa ca dati rapid click pe link-urile de mai jos si spor la adunat banii….Bafta multa dragilor


    http://www.globalbux.net/?ref=florin210673

    http://www.resbux.com/?ref=florin210673

    http://www.go2earn.com/?ref=florin210673

    http://www.the-bux.net/?ref=florin210673

    RăspundețiȘtergere
  33. http://www.maildirect.ro/inregistrare/bfcd462f09c9aaece68edf9e1244a7e7 un site serios si care plateste si are si bonus 6$ la inscriere

    RăspundețiȘtergere
  34. http://www.probux.com/?r=florin0325 putin dar de incredere nu veti face avere insa un venit mic este

    RăspundețiȘtergere
  35. Daca esti o persoana cu ceva timp liber caruia ii place sa faca bani din chestii marunte, gen ptc-uri, unul recomandat ar fi dollarsincome.
    Este 100% legitim, am facut vreo 6 retrageri in decursul a 6-7 luni, sume modice de 5-6-7 dolari. Retragereea se face odata la 20 de zile odata ce sunteti avansati la rankul de amator prin completarea unui formular cu date personale (nume, prenume, etc..) situat in partea de sus, langa rank avand denumirea "lift your rank".
    Castigurile nu sunt enorme, dar daca perseverezi poti produce in jur de 1-2 dolari efectuand job-uri (unele fiind platite si cu 0.25 centi)
    si dand click pe reclame (reclamele sunt nesfarsite).
    Acesta este linkul meu de afiliere:

    http://dollarsincome.com/-264692.htm

    Tin sa precizez ca, chiar daca va inregistrati fara un anume link de afiliere, la inregistrare vi se va da un manager aleatoriu caruia ii veti fi afiliat.

    RăspundețiȘtergere
  36. http://Earn4Share.com/?id=60044
    http://www.maildirect.ro/inregistrare/6764c0ae17b20f1165e71176a8654899
    si completand chestionare , lasa id de mail si trimit invitatii. nu faci avere dar impreuna se aduna ceva

    RăspundețiȘtergere
  37. http://www.marketglory.com/strategygame/BTZZZZ
    Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site \\\"lesinat\\\". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, ai dreptul sa muncesti o data pe zi si sa te lupti de 10 ori, dupa aceste activitati vei primii sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de lemne, universitati etc. Jocul este un simulator excelent al realitatii. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare.

    RăspundețiȘtergere
  38. http://www.marketglory.com/strategygame/BTZZZZ
    Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site \\\"lesinat\\\". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, ai dreptul sa muncesti o data pe zi si sa te lupti de 10 ori, dupa aceste activitati vei primii sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de lemne, universitati etc. Jocul este un simulator excelent al realitatii. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare.

    RăspundețiȘtergere
  39. Un joc foarte interesant, pe care il poate juca oricine, din care se poate scoate o suma frumusica de bani. Pentru a putea sa incepi sa te joci intrati pe link-ul urmator http://www.marketglory.com/strategygame/AdiDaraban

    RăspundețiȘtergere
  40. http://www.marketglory.com/strategygame/nightspy0007

    RăspundețiȘtergere
  41. castiga bani de acasa.se poate!!!!!!
    http://www.marketglory.com/strategygame/nightspy0007

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna,
    M-am inregistrat pe smart-click.
    Imi apare o singura reclama de 2 zile. nu imi apar mai multe reclame. Ma poate ajuta careva? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  43. Da,imi cer scuze,dar Smartclick este pe faliment,ar trebui sa-l scot de pe site,aici este un site care se castiga bine,incercati-l si nu ve-ti regreta.
    http://lucreazaonline.ro/229
    Cu stima admin Florin Stan.

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna,am o solutie nu pentru mii de dolari dar eu cred ca 10 euro pe zi e un inceput si iti ia 10 minute intra aici si o sa te convingi cu siguranta asa cum am facut eu care am incercat o gramada de site-uri ...aici primesti 10 euro pe zi intra http://www.qumfrage.com/iMTAzNzc5 sau http://bit.ly/1rVJvAU

    RăspundețiȘtergere
  45. PTC-urile se cam duc la vale....eu am folosit mult PROBUX si am scos ceva bani de pe el dar acu s-a dus si asta, am incercat si NEOBUX (cel mai stabil) dar nu am reusit sa fac mare branza pentru erau multi referali inactiv si nu iesea mare lucru.
    Acum am descoperit MARKET GLORY. Marketglory este un joc gratuit care nu necesita obligatoriu sa investesti in el. MarketGlory este un joc strategic de unde poti castiga bani virtuali si apoi sa ii convertiti in moneda reala. Prima luna este mai greu si castigurile sunt mici. Cu cat joci mai mult cu atat capeti mai multa experienta in joc si vei castiga si mai multi bani. Poti incepe aici si te pot ajuta cu sfaturi si tutoriale http://www.marketglory.com/strategygame/albina

    RăspundețiȘtergere
  46. Vrei sa faci un ban in plus? Nu este mult dar poti ajunge la o suma destul de decenta daca intri si CITESTI MAIL-URI. Poti ajunge si la 200$ pe saptamna daca iti rupi 1-2 ore din timpul tau! Construieste-ti o echipa si vei fi multumit! Intra pe http://www.maildirect.ro/inregistrare/e97c7f4e79a4b7acefe6073c6949277e si fa-ti cont aqum!

    RăspundețiȘtergere
  47. Cel mai bun site ptc
    http://www.rombux.com/?ref=54b2978fb7887

    RăspundețiȘtergere
  48. Bani pe net în 2015
    Cel mai bun PTC--> http://www.clixsense.com/?3720089
    Cei care se înscriu primesc ghid + sfaturi gratis!
    Cele mai bune PTC-uri--> top2014ptc.wordpress.com
    Detalii--> dobreaurelian1988@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  49. uitati aici site romanesc are facebook si cateva dovezi de plata merita incercat! http://www.viespar.ro/?reff=b67745feebbbc99f8d649edf3c5e3d5d

    RăspundețiȘtergere
  50. uitati aici site romanesc are facebook si cateva dovezi de plata merita incercat! http://www.viespar.ro/?reff=b67745feebbbc99f8d649edf3c5e3d5d

    RăspundețiȘtergere
  51. Va recomand un program EXCELENT care PLATESTE INSTANT
    Nu aveti de lucru decat 5-10 minute pe zi,
    VENITUL ce il puteti realiza este NELIMITAT
    Detalii si link de inscriere :
    https://trafficmonsoon.com/?ref=eugennan
    Cel mai bun program la ora actuala unde te poti inscrie GRATUIT
    https://trafficmonsoon.com/?ref=eugennan
    Zilnic castigi singur 0,10-0,20 $.
    Castigi 100 % din clickurile referalilor tai !
    Cu 10 referali de exemplu ai un castig de 1-2 $ pe zi.
    Cu 20 referali castigul tau va fi de 2-4 $ pe zi si 60-120 $ pe luna
    Se poate ajunge si la castiguri mai mari de 120$ pe luna in functie de implicarea dvs.
    Se poate ajunge si la 459$ pe zii !!!!!!!!!!!
    Trebuie sa rezolvi cele 10 clickuri de bani si sa faci surf 10 pagini.
    Poti promova afacerile tale la acest program.
    In 6 zile am realizat 15 $.
    Plata minima la 2 $
    Inscriere Gratuita :
    https://trafficmonsoon.com/?ref=eugennan
    Astept sa te inscrii si iti voi trimite detalii ceea ce trebuie sa faci.
    Este foarte usor
    NAN EUGEN
    Informatii:
    mail: eugennan1961@yahoo.com
    skype: eugennan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.viespar.ro/?reff=9dea1600fcf4f4c978cb9d13b7ec458a

      Ștergere
  52. Va recomand un program EXCELENT care PLATESTE INSTANT
    Nu aveti de lucru decat 5-10 minute pe zi,
    VENITUL ce il puteti realiza este NELIMITAT
    Detalii si link de inscriere :
    https://trafficmonsoon.com/?ref=eugennan
    Cel mai bun program la ora actuala unde te poti inscrie GRATUIT
    https://trafficmonsoon.com/?ref=eugennan
    Zilnic castigi singur 0,10-0,20 $.
    Castigi 100 % din clickurile referalilor tai !
    Cu 10 referali de exemplu ai un castig de 1-2 $ pe zi.
    Cu 20 referali castigul tau va fi de 2-4 $ pe zi si 60-120 $ pe luna
    Se poate ajunge si la castiguri mai mari de 120$ pe luna in functie de implicarea dvs.
    Se poate ajunge si la 459$ pe zii !!!!!!!!!!!
    Trebuie sa rezolvi cele 10 clickuri de bani si sa faci surf 10 pagini.
    Poti promova afacerile tale la acest program.
    In 6 zile am realizat 15 $.
    Plata minima la 2 $
    Inscriere Gratuita :
    https://trafficmonsoon.com/?ref=eugennan
    Astept sa te inscrii si iti voi trimite detalii ceea ce trebuie sa faci.
    Este foarte usor
    NAN EUGEN
    Informatii:
    mail: eugennan1961@yahoo.com
    skype: eugennan

    RăspundețiȘtergere
  53. Poti sa castigi bani si printr-o metoda noua (Franciza alternativa). Pentru detalii trimite "Info" la mail: dudas_anton@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  54. eu sunt multumita de viespar :) http://www.viespar.ro/?reff=f1dba5ff49c68f1590437a5c4b8a9b57

    RăspundețiȘtergere
  55. Cum sa faci bani multi repede, usor si legal.
    Aceasta este cea mai usoara si mai rapida cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusi… In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 lei. Imediat m-am gandit “chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie”, dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1.00 leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol . Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6.00 lei si 6 timbre? cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la pttr si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6.00 lei. Surpriza!…ghiciti ce s-a petrecut !!!��� .. intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37.00 de lei . La sfarsitul celei de-a doua aveam 109.00 lei . In a treia saptamana stransesem 2547.00 lei ! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6.00 lei si cele 6 timbre (am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. Cum? In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : “m-am adaugat la lista ta”, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 1.00 leu si pui cate una in fiecare din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in cate un plic si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1.00 leu. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese1) Fudulu louren-str cronicar ion neculce nr 27 loc Focsani,jud Vrancea,cod 5300, 2) Cerneschi Mariana-Stefania-str.Rahovei, nr.15 cod 820065, loc. Tulcea, jud. Tulcea 3) Velicu Cristian-Gelu-str. Dealului, nr.13, bl.26, ap.25, cod 520060, loc. Sfantu Gheorghe jud. Covasna. 4) Nichita Stihatul- str.Pascani,nr.4,bl.m10,sc.B, sector 6 Bucuresti. 5) Nechita Marian- str. Saturn ,nr 24,bl. d3,sc 1, ap 19, cod 800339,loc. Galati, jud. Galati. 6)Sofan Tudorica-str.Dudului,bl.511,sc.A,et.2,ap.8.cod.080527,loc. Giurgiu,jud.Giurgiu. Pasul 2: acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc…). astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa ta aceasta pozitie.trebuie foarte clar sa intelegi ca daca te vei pune in alta pozitie decit cea de-a 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. pentru a intari increderea in joc, trebuie sa nu trisezi si sa trimiti plicurile, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea. Pasul 3: schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza).. Joaca corect si cinstit! Merita !

    RăspundețiȘtergere
  56. Cum sa faci bani multi repede, usor si legal.
    Aceasta este cea mai usoara si mai rapida cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusi… In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 lei. Imediat m-am gandit “chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie”, dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1.00 leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol . Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6.00 lei si 6 timbre? cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la pttr si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6.00 lei. Surpriza!…ghiciti ce s-a petrecut !!!��� .. intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37.00 de lei . La sfarsitul celei de-a doua aveam 109.00 lei . In a treia saptamana stransesem 2547.00 lei ! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6.00 lei si cele 6 timbre (am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. Cum? In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : “m-am adaugat la lista ta”, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 1.00 leu si pui cate una in fiecare din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in cate un plic si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1.00 leu. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese1) Fudulu louren-str cronicar ion neculce nr 27 loc Focsani,jud Vrancea,cod 5300, 2) Cerneschi Mariana-Stefania-str.Rahovei, nr.15 cod 820065, loc. Tulcea, jud. Tulcea 3) Velicu Cristian-Gelu-str. Dealului, nr.13, bl.26, ap.25, cod 520060, loc. Sfantu Gheorghe jud. Covasna. 4) Nichita Stihatul- str.Pascani,nr.4,bl.m10,sc.B, sector 6 Bucuresti. 5) Nechita Marian- str. Saturn ,nr 24,bl. d3,sc 1, ap 19, cod 800339,loc. Galati, jud. Galati. 6)Sofan Tudorica-str.Dudului,bl.511,sc.A,et.2,ap.8.cod.080527,loc. Giurgiu,jud.Giurgiu. Pasul 2: acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc…). astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa ta aceasta pozitie.trebuie foarte clar sa intelegi ca daca te vei pune in alta pozitie decit cea de-a 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. pentru a intari increderea in joc, trebuie sa nu trisezi si sa trimiti plicurile, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea. Pasul 3: schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza).. Joaca corect si cinstit! Merita !

    RăspundețiȘtergere

  57. PTC-ul anului 2015>>> http://trafficmonsoon.com/?ref=stefyazzurro
    Zilnic ai 10 centi din clickurile tale + 10 centi de la fiecare referral
    Cei care se înscriu primesc ghid

    RăspundețiȘtergere
  58. e vreo problema daca lucru pe siteuri dinastea la 15 ani ?

    RăspundețiȘtergere
  59. O alta metoda de a face bani e: http://www.marketglory.com/strategygame/Jhackall. Toti banii pe care ii faci in joc poti sa-i transformi in bani reali, ar fi pacat sa nu intrati macar sa vedeti despre ce e vorba.

    RăspundețiȘtergere
  60. Astea is prostii, ca sa faci bani din ptc iti trebuie 1-2 ani, cel putin eu am de 2 ani contul si fac in jur de 150$/luna, bani de buzunar dar ce te astepti de la o treaba de 10min/zi, in primele luni poate nici 5$ nu faci daca nu ai vechime e degeaba, daca vrea totusi cineva sa incerce are aici link http://www.neobux.com/?rh=52617A76616E313333
    sau puteti sa incercati si
    http://www.clixsense.com/?7582265
    doar ca va trebui sa asteptati mai mult pana va da ceva bani din clickuri

    RăspundețiȘtergere
  61. O metoda buna de a face bani gasesti pe http://www.bani-pe.net/

    RăspundețiȘtergere
  62. Metode cum sa faceti bani de acasa gasiti aici http://www.onbusiness.net76.net/

    RăspundețiȘtergere
  63. MarketGlory este un joc de strategie, in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Este un joc de browser online, prin urmare nu trebuie sa va instalati niciun program suplimentar pentru a juca. Este unul dintre putinele jocuri de business in care sunteti rasplatiti pentru activitatea zilnica. Fiind un joc de simulare, va ofera posibilitatea de a lupta, de a munci, de a deschide companii si de a porni razboaie. Este un joc foarte complex si cu cat jucati mai mult, cu atat veti avea mai multe optiuni pentru dezvoltarea personala.
    http://www.marketglory.com/strategygame/Valah15 intra si nu vei regreta

    RăspundețiȘtergere
  64. Activitate noua si usoara! Vrei sa castigi mai multi bani lucrand la domiciliu? Acum este timpul sa iei hotararea care iti va imbunatati simtitor situatia financiara! Avem nevoie de oameni ambitiosi si seriosi! Poti sa incepi chiar acum! Cere urgent mai multe detalii la adresa de email: carler810@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  65. Salut,
    Va voi prezenta site-ul MarketGlory.com
    Este un joc care simuleaza economia reala, poti fi militar,membru al guvernului, iti poti deschide o firma si sa castigi bani etc.
    Partea cea mai buna este ca poti converti banii virtuali (din joc) in bani reali si mai exact 50Ron din joc inseamna 1 Eur in realitate.
    Banii pe care ii poti castiga din prima cand te inregistrezi sunt :
    -10Ron pe fiecare lupta (poti lupta o data la 10 min)(0.2Eur);
    -50Ron pe fiecare referal o data pe zi (EX: ai 10 referali primesti in fiecare zi 50X10=500RON)(ceea ce inseamna 1EUR pe zi pe fiecare referal);
    -poti munci la firme intemeiate de alti jucatori , se plateste cam 5RON pe ora ( de specificat ca nu trebuie sa stai 8 ore si sa astepti , ai dat munca 8 ore primesti banii si poti face orice in joc in timpul ala, deci pe tine nu te deranjeaza sa muncesti ) (poti munci 1 data pe zi);
    -daca muncesti in fiecare zi timp de 7 zile consecutiv primesti bonus 3000RON ( da 3000 nu am gresit numarul ) ceea ce inseamna 60EUR.
    Apoi de preferat este sa investesti banii aceea i joc pentru a castiga mai mult (o firma , o casa etc. )
    Poti sa iti cumperi si case si sa inchiriezi casa altora contra cost.
    Fiecare este sclavul cuiva (referal) ceea ce inseamna ca trebuie sa platesti 10% din ce muncesti stapanului(se aplica doar la munca nu si la lupte).
    Puteti vedea si dupa ce va inregistrati pe pagina principala ultimele sume retrase. Si puteti observa sume de 50 - 100 -150 EUR deci eu zic ca e fain .

    Cam asta este pe scurt inregistrativa la: http://www.marketglory.com/strategygame/Svajka91 va rog sa va inregistrati ca referalul meu pentru ca va voi ajuta cu orice aveti nevoie si pe langa asta ganditiva ca oricum veti fi referalul cuiva (ai adminului ) deci daca va inregistrati simplu fara link de referal acei 10% se duc nicaieri asa ca mai bine sa ii primeasca cineva care va zis de site nu ?

    Inregistrativa la : http://www.marketglory.com/strategygame/Svajka91

    RăspundețiȘtergere
  66. uitati un site mai bun, care plateste destul de mult pe task-uri...
    http://www.viespar.ro/?reff=6adee8a4b77c37207ae0b34bbf93396d

    RăspundețiȘtergere
  67. Daca vreti sa faceti bani intrati aici : https://trafficmonsoon.com/?ref=Marian321

    RăspundețiȘtergere
  68. Daca vreti sa faceti bani intrati aici : https://trafficmonsoon.com/?ref=Marian321

    RăspundețiȘtergere
  69. http://www.clixsense.com/?8317333

    After lots of searching i found this PTC (payd to click) being the best of all PTC's ..most trusted , and totally pay the peoples! Come and join , click , earn :D , this is the top PTC of year !!!!

    http://www.clixsense.com/?8317333

    RăspundețiȘtergere
  70. Banii online se fac pe https://trafficmonsoon.com/?ref=cldlaur

    RăspundețiȘtergere
  71. daca tot stati pe net, macar sa faceti si ceva bani. Un joc Garantat care plateste.:http://www.viespar.ro/?reff=cdc79946d50cb044b9d3e79d8a1e1625

    RăspundețiȘtergere
  72. http://2captcha.com/?from=1272353
    acesta e cel mai bun site cu adevarat, e unul care plateste, eu am facut 1$ si am icnercat sa scot sa vad daca merita de lucrat, si banii au ajuns in mai putin de 10secund epe webmoney, deci acuma ami ncredere ca merita de facut bani pe acest site, deci intrati si va veti convinge ca palteste bine daca munceti si n ue nimic greu, bafta la toti!

    RăspundețiȘtergere
  73. http://2captcha.com/?from=1272353
    acesta e cel mai bun site cu adevarat, e unul care plateste, eu am facut 1$ si am icnercat sa scot sa vad daca merita de lucrat, si banii au ajuns in mai putin de 10secund epe webmoney, deci acuma ami ncredere ca merita de facut bani pe acest site, deci intrati si va veti convinge ca palteste bine daca munceti si n ue nimic greu, bafta la toti!

    RăspundețiȘtergere
  74. http://www.viespar.ro/?reff=9dea1600fcf4f4c978cb9d13b7ec458a

    RăspundețiȘtergere
  75. Si eu sunt destul de multumit de http://www.viespar.ro/?reff=9dea1600fcf4f4c978cb9d13b7ec458a

    RăspundețiȘtergere
  76. Cele mai bune sunt http://www.clixsense.com/?r=8897732&s=101 si http://buxvertise.com/?ref=crisfaur am facut ceva bani cu ele si inca mai fac.

    RăspundețiȘtergere
  77. Cele mai bune sunt http://www.clixsense.com/?r=8897732&s=101 si http://buxvertise.com/?ref=crisfaur am facut ceva bani cu ele si inca mai fac.

    RăspundețiȘtergere
  78. uitati un site mai bun, care plateste destul de mult pe task-uri...http://www.viespar.ro/?reff=f1288735baee53fdd6cfdcbb13a361a7

    RăspundețiȘtergere
  79. nu este o metoda de a te imbogatii dar 25-40 de euro pe luna eu ii fac aici http://www.fanslave.net/ref.php?ref=1377428 depinde de cat timp stai online .

    RăspundețiȘtergere
  80. Va recomand acest site pentru a face echipa impreuna si a castiga cu totii bani in plus. Va astept
    http://www.viespar.ro/?reff=e5a5bf2e22af3587d7dc50b72b8895a7

    RăspundețiȘtergere
  81. Va invit sa facem bani impreuna!

    Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe link-urile de mai jos, sa va inscrieti pe cat mai multe dintre ele si astfel o sa incepeti sa acumulati bani. Ce trebuie facut?…..Nimic mai simplu……dati cateva click-uri zilnic pe niste reclame atasate, si in timp se aduna banii. Unele site-uri sunt vechi, dar exista pe net multe dovezi de plata, altele sunt mai noi, dar si ele platesc…asadar…..

    Mult succes si inscrieti-va acum pe cat mai multe, fiindca merita!



    http://www.clixsense.com/?6495624

    http://okik.me/?ref=florin210673

    http://ptc1.net/?ref=florin210673

    http://clixten.info/?ref=florin210673

    http://www.epicbux.com/?r=florin210673

    http://r4bux.net/index.php?ref=florin210673

    http://crisclix.com/?ref=florin210673

    http://www.expresspaid.net/?r=florin210673

    http://buxdroid.com/?ref=florin210673

    http://stefbux.com/?ref=florin210673

    http://www.qbitbux.com/?ref=florin210673

    http://foxclix.com/?r=florin210673]

    http://www.usebux.com/?ref=florin210673

    http://www.2centads.com/?ref=florin210673

    http://www.profads.com/?ref=florin210673

    http://buekes.com/?ref=florin210673

    http://bux4us.com/?ref=florin210673

    RăspundețiȘtergere
  82. Nu ai precizat , dupa ce ai facut suma respectiva , in cat timp ( Luni de zile
    ) te plateste site - ul respectiv ., bineinteles bupa ce le - ai cerut banutii . Nu ai precizat daca te mai platesc site -urile respective, a dua, treia oara , cerandu - le banutii .

    RăspundețiȘtergere
  83. Nu ai precizat , dupa ce ai facut suma respectiva , in cat timp ( Luni de zile
    ) te plateste site - ul respectiv ., bineinteles bupa ce le - ai cerut banutii . Nu ai precizat daca te mai platesc site -urile respective, a dua, treia oara , cerandu - le banutii .

    RăspundețiȘtergere
  84. http://www.clixsense.com/?9549270
    cel mai bun

    RăspundețiȘtergere
  85. http://www.clixsense.com/?9549270
    cel mai bun

    RăspundețiȘtergere
  86. Poti face bani acasa oferind servicii de manichiura/pedichiura si stii ca castigi bani reali. Afla mai multe de pe site-ul http://cleaopatrabeauty.emyspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  87. Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditori împrumut legit din 2016 și ne place pentru a ajuta orice tat organism au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la 500,000.00 $ și $ 5,000,000.00 și, de asemenea, vom da împrumuturi în euro de mai sus că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate trimiteți ne un e-mail la: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Asa ca e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă este interesat.

    E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  88. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a finanța afacerea dvs. sau pentru orice scop? Suntem certificați licență de creditor de împrumut .Oferim împrumuturi internaționale pentru întreprinderile comerciale, întreprinderi și persoane fizice la rata dobânzii accesibile de 3%. S-ar putea fi un împrumut pe termen scurt sau lung, și chiar dacă aveți istorie de credit rău care va procesa dvs. de împrumut de îndată ce primim cererea dumneavoastră. Suntem o instituție financiară independentă, contactați-ne astăzi e-mail; oceanlenders05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  89. Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema de rău de credit și garanții sunt ceva care clienții sunt mereu îngrijorați atunci când caută un împrumut de la un creditor legitim. Dar, MIDLAND CREDIT FIRM.has a făcut această diferență în industria de creditare. MIDLAND DE CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a da împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Noi am fost dat privilegiul de a satisface nevoile dvs. financiare. Chestiunea creditelor nu ar trebui să te oprească de la obtinerea de împrumut de care aveți nevoie.

    Serviciile noastre includ următoarele: -
    * Investitorii Credite
    * Consolidarea datoriilor
    * În al doilea rând Ipoteca
    * Credite pentru afaceri
    * Credite personale
    * Credite International

    Nici o securitate socială și nici o verificare de credit, 100% de garantare. Tot ce trebuie să faci este să ne spui exact ce vrei si noi vom face cu siguranta visul sa devina realitate. MIDLAND DE CREDIT FIRM spune DA când băncile dumneavoastră spun NU. În cele din urmă, vom finanța la scară mică firmă de împrumut, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru noi avem de capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare pentru a merge cu privire la achiziționarea unui împrumut de la noi: Vă rugăm să răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

    Nume Firma: MIDLAND CREDIT HOME
    Compania Email midland.credit2@gmail.com
    Firma NMLS ID: 315276.
    Site-ul companiei: midlandcreditonline.com

    Ramură Ore + Locații (duminică închise)
    Luni, Marți, & joi 10:00 la 6:00, miercuri 11:00 la 6:00, vineri 9:00 la 6:00 P. M, Satrurday 7:0 - 14:00.


    Motto-ul: Investiția pentru generații.

    RăspundețiȘtergere
  90. obține 2% împrumut de Crăciun pentru a face afaceri, cumpara casa, masina si de a plăti facturile de contact selsumat@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  91. Ai nevoie de 2% împrumut de Crăciun pentru a face afaceri, cumpara casa, masina si de a plăti facturile de contact selsumat@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  92. obține 2% împrumut de Crăciun pentru a face afaceri, cumpara casa, masina si de a plăti facturile de contact selsumat@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  93. primi 2% împrumut de Crăciun legitim de a face afaceri, cumpara casa, masina si de a plăti facturile de contact carteraudry01@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  94. Buna,
    Sunt dna Esther Patrick, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
    (estherpatrick83@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere

loading...
1link util